sxino

sxino

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2007

LIVE 11/2 MAHAKALA, CODE OF SILENCE, INSIDEAD, SLAVEBREED (with the support of Rock Storm Fm)

H Butterfly Effect παρουσιάζει…
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
στο UNDERWORLD:
PsychoCore Carnival Show with

Μahakala

Code of silence

Insidead

Slavebreed

Μία βραδιά που αποσκοπούμε να σας μείνει αξέχαστη! Εσείς φέρτε την τρελή σας διάθεση, βάλτε την ζωηρή σας φαντασία & ελάτε μασκαρεμένοι σε ένα live με πολλές εκπλήξεις επί σκηνής και όχι μόνο! Μετά την συναυλία, το πάρτυ συνεχίζεται στο UnderWorld!!!
DJ
set by StreetPoet
Στα πλαίσια της προώθησης του ντεμπούτο, ομώνυμου EP τους, που μόλις κυκλοφόρησε από την Ισπανική Parade Records, οι Αθηναίοι sludge-sters MAHAKALA θα κλείσουν την βραδιά με το πότε αργόσυρτο και πότε hyper-tensive σκισμένο rock’n’roll τους. Οι βαριές κιθαριστικές παραμορφώσεις, το συμπαγές rhythm section και η έντονη σκηνική παρουσία της μπάντας είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που δεν πρέπει να τους χάσετε.
Τρόποι επικοινωνίας: http://www.mahakalaband.com

www.myspace.com/sludgeking

O
ι Code of Silence ξεκίνησαν την πορεία τους στο νησί της Χίου το 2000! Απο το 2000 μέχρι και το 2003 το συγκρότημα έκανε αρκετές εμφανίσεις(8) στη Χίο και μια(1) στο Βέλγιο στα πλαίσια του Tour de Unis Festival τον Ιούλιο του 2001! Τον Οκτώβριο του 2004 το συγκρότημα επαναδραστηριοποιήθηκε στην Αθήνα(βάση του group πλέον)με την ανάληψη των φωνητικών από νέο τραγουδιστή και το Δεκέμβριο του 2005 η σύνθεση της μπάντας ολοκληρώθηκε με την έλευση νέου μπασίστα! Οι Code of Silence είναι Γιάννης ‘Serpens’ Λάζος- Guitars, Γιάννης ‘Fulgor’ Χάρλας- Guitars, Μάκης ‘Dorado Ντουρλουντάδος- Drums, Βαγγέλης ‘Arioch’ Κολίος- Vocals, Ανδρέας ‘Az’ Συλάιδης- Bass!Στις αρχές του 2006 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του αυτοχρηματοδοτούμενο δισκογραφικό πόνημα το demo CDBreak the Silence’!Μέσα στο 2006 οι πραγματοποίησαν 3 συναυλίες στην Αθήνα στις οποίες υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και από δισκογραφικές εταιρίες! Το group αυτή τη στιγμή συζητά με εταιρίες για δισκογραφία έτσι ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν τη μουσική τους σε ευρύτερο ακροατήριο!Fuckin Hatredcore!!!
Τρόποι επικοινωνίας: www.myspace.com/codeofsilenze


Οι
INSIDEAD (George-guitar,vocals,Nick M.- bass, George-lead guitar, Dimitris-drums) συνδυάζουν πολύπλοκα κοφτά riffs με κλασσικά heavy στοιχεία και σύγχρονα περάσματα δίνοντας ένα εντελώς δυνατό αποτέλεσμα.Η metalcore μπάντα με επιρροές απο τον χώρο του αμερικάνικου και σουηδικού σκληρού ήχου,ιδρύθηκε το 1999 ,έχει βγάλει 2 promo και μετέχει ενεργά στο χώρο της metal σκηνής απο το 2002.Μεταξύ άλλων, έχουν εμφανιστεί στο Gagarin, στο Underworld, στον Aέρα και στη μουσική σκηνή Φακανά είτε ανοίγοντας συναυλίες είτε ως headliners.
Τρόποι επικοινωνίας: www.insidead-band.com

www.myspace.com/insidead

Οι SLAVEBREED παίζουν grindcore εδώ και χρόνια, ενώ το “Scorned” promo του 2001 είχε κάνει μεγάλη εντύπωση στους underground κύκλους με την ποιότητα των συνθέσεων και του ήχου. Όσον αφορά την παραγωγή δε, ήταν η πρώτη αθηναϊκή μπάντα που ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να γράψει με τον Γιώργο Μπρίγκο στο Rock Studio. Mετά από μία χαοτική περίοδο επανήλθαν με καινούρια σύνθεση, γράφουν νέο επιθετικό υλικό, παίζουν πολλά live, ενώ σίγουρο ατού της σκηνικής παρουσίας τους είναι οι δύο τραγουδιστές.

Τρόποι επικοινωνίας: www.myspace.com/slavebreed


mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: